About Product Case items

1.Question:  Are you the real manufacturer?

Answer:  –Yes.  We are the real manufacturer  since 1999.

2.Question:  –What is your fiber brand ?

Answer:  –Corning, YOFC, FiberHome, etc

3.Question:  –Can you accept small order?

Answer:  –Yes, small order is available .We support new project of our customers as we know business is always from small order.

4.Question:  –What is your warranty period?

Answer:  –25 years for fiber optic cable

5.Question:  –Which kind of certification you have ?

Answer:  –ISO9001, SGS, UL, RoHs.

6.Question:  –What is your delivery time?

Answer:  –Usually within 2-3 working days

7.Question: –What about your annual production capacity?

Answer:  –Outdoor/Indoor Fiber Optic Cable, our annual output is 9,000,000 KM; FTTH/FTTX/FTTA Cable, it is 6,000,000 KM per year;

Patch Cord/Pigtails, it is 12,400,000 Pieces per year.

8.Question:  –What is your payment way?

Answer:  –T/T, L/C, D/P,MoneyGram,Western Union and Paypal.

9.Question:  –Can you supply customized products and logo?

Answer:  –Yes. We supply OEM&ODM service. You can send us your drawing.